آموزش انواع دسر

نام کاربري : پسورد : يا عضويت | رمز عبور را فراموش کردم



ارسال پاسخ
تعداد بازديد 145
نويسنده پيام
alireza آفلاين

كاربر سايت
ارسال‌ها : 70
عضويت: 27 /2 /1391
محل زندگي: اصفهان
سن: 23
تشکرها : 14
تشکر شده : 43
آموزش انواع دسر

سلام

چه دسری دوست دارین؟

فقط دوست دارین یا خودتون هم بلدین درست کنید؟

اگه دسر خاصی بلیدن، بسم الله به بقیه هم یاد بدین.


صدق و راستی تاکتیک نیست، اخلاق است.
مظلوم شهید آیت الله بهشتی

سه شنبه 14 آذر 1391 - 00:27
نقل قول اين ارسال در پاسخ گزارش اين ارسال به يک مدير
تشکر شده: 1 کاربر از alireza به خاطر اين مطلب مفيد تشکر کرده اند: filent &
adeli آفلاين


عضو جديد
ارسال‌ها : 27
عضويت: 11 /9 /1391
محل زندگي: isfahan
تشکرها : 3
تشکر شده : 3
آموزش انواع دسر

بلدین؟

مگه شما دسر بلدین؟

والا من چند تا رو میشناسم تنها کاری که بلدن خوردنه


سه شنبه 14 آذر 1391 - 12:58
نقل قول اين ارسال در پاسخ گزارش اين ارسال به يک مدير
alireza آفلاين


كاربر سايت
ارسال‌ها : 70
عضويت: 27 /2 /1391
محل زندگي: اصفهان
سن: 23
تشکرها : 14
تشکر شده : 43
آموزش انواع دسر

نقل قول از adeli

بلدین؟

مگه شما دسر بلدین؟

والا من چند تا رو میشناسم تنها کاری که بلدن خوردنه

کم و بیش یه چیزایی بلدم، از دوستام بپرسید، میدونن آشپزی من در چه سطحیه.


صدق و راستی تاکتیک نیست، اخلاق است.
مظلوم شهید آیت الله بهشتی

سه شنبه 14 آذر 1391 - 13:02
نقل قول اين ارسال در پاسخ گزارش اين ارسال به يک مدير
adeli آفلاين


عضو جديد
ارسال‌ها : 27
عضويت: 11 /9 /1391
محل زندگي: isfahan
تشکرها : 3
تشکر شده : 3
آموزش انواع دسر

بله میدونم

در سطح سوسیس تخم مرغ


سه شنبه 14 آذر 1391 - 13:18
نقل قول اين ارسال در پاسخ گزارش اين ارسال به يک مدير
alireza آفلاين


كاربر سايت
ارسال‌ها : 70
عضويت: 27 /2 /1391
محل زندگي: اصفهان
سن: 23
تشکرها : 14
تشکر شده : 43
آموزش انواع دسر

نقل قول از adeli

بله میدونم

در سطح سوسیس تخم مرغ

نه دیگه! معلومه نمی دونید!!!

توی باغ، وقتی 6-7 نفر آدم گشنه محاصره ات کرده باشن و هر 30 ثانیه با صدای بلندی بگن پس این ناهار چی شد؟ کمتر از نیم ساعت وقت داشته باشی، امکاناتت برای آشپزی هم فقط 1 یه چاقوی جیبی و یه ماهیتابه باشه و برای سرخ کردن سوسیس ها هم مجبور باشی هیزم آتیش بزنی هنر میخواد همون سوسیس تخم مرغ رو طوری درست کنی که بعد از این همه مدت هنوز طعمش زیر دندون کسایی که اون غذا رو خوردن مونده باشه.


صدق و راستی تاکتیک نیست، اخلاق است.
مظلوم شهید آیت الله بهشتی

چهارشنبه 15 آذر 1391 - 01:11
نقل قول اين ارسال در پاسخ گزارش اين ارسال به يک مدير
alireza آفلاين


كاربر سايت
ارسال‌ها : 70
عضويت: 27 /2 /1391
محل زندگي: اصفهان
سن: 23
تشکرها : 14
تشکر شده : 43
آموزش انواع دسر

آموزش ژله زعفرانی

مواد لازم:

پودر ژله زعفرانی 2 بسته

زرشک برای تزئین به میزان دلخواه (دلخواه)

سلام دوستان

ژله زعفرونی، رواج زیادی نداره، یعنی ممکنه نتونین این پودر ژله رو به راحتی ژله های دیگه پیدا کنید. من خودم مشهد از نمایندگی سحرخیز گرفتم. (تازه با کلی مشقت! آقای میکانیک یادشه)

نمیدونم نمایندگی سحرخیز تو اصفهان کجاست، ولی نگران نباشید. اگه پیدا نکردید هم میتونید خودتون درست کنید.

8 تا قاشق غذاخوری پودر ژلاتین خوراکی

نصف قاشق غذاخوری زعفران سابیده

1 قاشق مربا خوری شکر سابیده

(محتویات هر بسته ژله تقریبا شبیه مواد بالاست، البته ممکنه به جای شکر، طعم دهنده و به جای زعفران داخلش رنگ خوراکی باشه. مهم نیست، اصل کار همون پودر ژلاتینه.)

پودر ژلاتین رو هم میتونید از فروشگاههای لوازم شیرینی پزی تهیه کنید.

خب بریم سراغ اصل مطلب

اول یه قالب مناسب انتخاب کنید. تو انتخاب قالب این دو مورد یادتون باشه:

1- بهتره قالب فلزی باشه تا موقعی که میخواین ژله رو از قالب خارج کنید با مشکل مواجه نشین. (من خودم از این قالبهای سیلیکونی استفاده کردم، وقتی میخواستم ژله رو خارج کنم پوستم کنده شد )

2- ترجیحا سطح مقطعش زیاد و ارتفاعش کم باشه تا ژله درخشش بیشتری داشته باشه.

وقتی قالبتون رو انتخاب کردین، یه لیوان بردارین و داخل قالب، لیوان لیوان آب بریزین تا پر بشه، قالب من با 4 تا لیوان پر شد، یعنی 2 تا بسته پودر ژله.

بعد قالب رو خالی کنید و در حالی که مرطوبه 10 دقیقه بذارین تو فریزر.

تو این زمان باید مایه ژله رو آماده کنید، دستور آماده کردن همه ژله ها (جز در مواد خاص) یکسانه، به ازای هر یک بسته پودر ژله، اول یه لیوان آب جوش اضافه می کنید، بعد از اینکه پودر کاملا توی آب جوش حل شد 1 لیوان آب سرد بهش اضافه میکنید.

(اگه از پودر ژلاتین استفاده کردین، بعد از اضافه کردن آب جوش باید 30 ثانیه بذارینش توی ماکروفر تا ژله شفاف بشه)

چند دقیقه صبر کنید تا مایه یه ذره خنک بشه، بعد قالب رو از فریزر خارج کنید و مایه ژله رو بریزین داخلش و به مدت 30 دقیقه بذارین تو یخچال تا خودشو یه کم بگیره.

بعد زرشکها رو که از قبل شسته بودین، دور تا دور قالب بریزین و دوباره به مدت 4 ساعت بذارینش توی یخچال.

فقط حواستون باشه وقتی میخواین زرشک ها رو بریزین حتما ژله یه مقدار خودشو گرفته باشه، این برای اینه که:

1- زرشک داخل ژله فرو نره و وقتی ژله رو بر میگردونین زرشکها روی سطح ژله پیدا نباشن.

2- زرشکها دور تا دور قالب بمونن و نیان وسط ژله.

(من خودم عجله داشم و در یخچال همین عجله باعث شد زود زرشک ها بریزم که نتیجه رو توی عکس می بینین)

در ضمن تو این 3-4 ساعت تا جایی که ممکنه ژله رو جابجا نکنید.

بعد از این که ژله آماده شد باید اون رو از قالب خارج کنید، برای این کار من 2 روش پیشنهاد میکنم:

1- قالب رو بذارین داخل یه ماهیتابه بزرگتر از قالب بعد خیلی آروم داخل ماهیتابه آب جوش بریزین، طوری که اطراف خارج قالب رو بگیره. بعد یه ظرف مناسب بذارین روی قالب و در یک حرک اکشن قالب و ظرف رو 180 درجه در جهت محور X برگردونید (من عاشق این قسمتم ) دقیقا مثل کاری که وقتی میخوایم ته چین رو برگردونیم تو دیس انجام میدیم.

2- تو این روش اول باید اون حرکت اکشن رو انجام بدین! بعد با سشوار قسمت خارجی قالب رو حرارت بدین تا ژله جدا بشه. البته این روش یه ذره ریسکش بالاست، چون اگه سطح ژله از لبه قالب پایین تر باشه ممکنه بعضی قسمتها زودتر جدا بشه و بعضی قسمتها به قالب بچسبه! (دقیقا این بلا سر ژله بی نوای من اومد )

حالا دیگه ژله آماده سرو شدنه، نوش جان


صدق و راستی تاکتیک نیست، اخلاق است.
مظلوم شهید آیت الله بهشتی

چهارشنبه 15 آذر 1391 - 03:26
نقل قول اين ارسال در پاسخ گزارش اين ارسال به يک مدير
تشکر شده: 1 کاربر از alireza به خاطر اين مطلب مفيد تشکر کرده اند: adeli /
adeli آفلاين


عضو جديد
ارسال‌ها : 27
عضويت: 11 /9 /1391
محل زندگي: isfahan
تشکرها : 3
تشکر شده : 3
آموزش انواع دسر

خوب بود

ولی یک نکته

وقتی ژله ای را درست میکنید هر میوه یا زرشک یا پاستیلی رویش بریزید فرو نمیرود پس نیازی ندارد بگذارید تا کمی ببندد بعد میوه یا.... بریزید

ولی اگر بخواهید میوه یا... در ژله معلق باشد باید ظرف ژله را درون ظرفی پر از یخ ریخته و با میکسر شروع به هم زدن بکنید تا تغییر حالت ژله را ببینید سپس میوه یا... درون ژله بریزید و ارام با قاشق هم بزنید وقتی معلق شدن مواد را در ژله دیدید ان را در قالب ریخته و درون یخچال گذارید

http://forum.hammihan.com/images/smilies/new/17.gif

نوش جان


چهارشنبه 15 آذر 1391 - 10:39
نقل قول اين ارسال در پاسخ گزارش اين ارسال به يک مدير
adeli آفلاين


عضو جديد
ارسال‌ها : 27
عضويت: 11 /9 /1391
محل زندگي: isfahan
تشکرها : 3
تشکر شده : 3
آموزش انواع دسر

???


چهارشنبه 15 آذر 1391 - 10:56
نقل قول اين ارسال در پاسخ گزارش اين ارسال به يک مدير
alireza آفلاين


كاربر سايت
ارسال‌ها : 70
عضويت: 27 /2 /1391
محل زندگي: اصفهان
سن: 23
تشکرها : 14
تشکر شده : 43
آموزش انواع دسر

نقل قول از adeli

ولی یک نکته

وقتی ژله ای را درست میکنید هر میوه یا زرشک یا پاستیلی رویش بریزید فرو نمیرود پس نیازی ندارد بگذارید تا کمی ببندد بعد میوه یا.... بریزید

بعضی از میوه ها به علت چگالی بالاشون داخل ژله فرو میرن و میرسن به کف قالب، من امتحان کردم که میگم. و بعضی میوه ها دقیقا برعکس! هر کاری کنیم بازم میان روی قالب، اگه خواستیم اینجور میوه ها کف قالب بمونن باید چیکار کنیم؟

پاسخ: باید اول بریزیمشون کف قالب بعد یه کم مایه ژله روش بریزیم و بزاریم ببنده، وقتی بست باقی مایه ژله رو بریزیم روش.


صدق و راستی تاکتیک نیست، اخلاق است.
مظلوم شهید آیت الله بهشتی

چهارشنبه 15 آذر 1391 - 13:01
نقل قول اين ارسال در پاسخ گزارش اين ارسال به يک مدير
adeli آفلاين


عضو جديد
ارسال‌ها : 27
عضويت: 11 /9 /1391
محل زندگي: isfahan
تشکرها : 3
تشکر شده : 3
آموزش انواع دسر

چه میوه هایی؟

چگالی ژله به حدی بالاست که هر میوه یا ژله ای رو که من امتحان کردم فرو نرفت


چهارشنبه 15 آذر 1391 - 13:27
نقل قول اين ارسال در پاسخ گزارش اين ارسال به يک مدير
alireza آفلاين


كاربر سايت
ارسال‌ها : 70
عضويت: 27 /2 /1391
محل زندگي: اصفهان
سن: 23
تشکرها : 14
تشکر شده : 43
آموزش انواع دسر

نقل قول از adeli

چه میوه هایی؟

چگالی ژله به حدی بالاست که هر میوه یا ژله ای رو که من امتحان کردم فرو نرفت

انبه، و آناناس کمپوت شده

موز و میوه هایی هم که حالت اسفنجی دارن هم میرن وسط ژله


صدق و راستی تاکتیک نیست، اخلاق است.
مظلوم شهید آیت الله بهشتی

چهارشنبه 15 آذر 1391 - 13:39
نقل قول اين ارسال در پاسخ گزارش اين ارسال به يک مدير
ارسال پاسخ
پرش به انجمن :

Powered by It Blog | Copyright © 2009 iT Group